vrijdag 12 juni 2009

Tegen allerlei onheil

Tegen allerlei onheil — darmkanker, hartkwalen, verlaagde nierfuncties, leverabnormaliteiten, herseninfarcten, pissen in bed — bestaat nu ook de Verbeterde Hoogeboom Kei. U kunt onze Kei aanschaffen, zie onderaan dit artikel.
Onze Kei wordt elk voorjaar, niet later dan 20 mei, gewonnen in de Pyreneeën. Want daar zijn de ziektes onbekend en onbestaanbaar. Daar leeft men voldaan, door de nabijheid van de Keien.
Waardoor komt dat? Het komt voornamelijk door de steensoort, die men alleen dáár kan vinden. Vooral in de Pyreneeën vlakbij Laruns. Men moet bedenken dat de Cro Magnon-mensen in die buurt nog het langst geleefd en de rotsen betekend hebben!
Met een fractie van die betekeningen kunt u dus beter worden! U kunt net zo sterk en levensrijk worden als de Cro Magnon-mens.
Dat is dan ook de zegening die uitgaat van de Pyreneeën, en die ook uitgaat van ons bedrijf, dat elk jaar opnieuw uitgaat om de Keien te vinden en te bewaren voor U.
Er zijn mensen die hun Kei in hun voortuin zetten, en die dan denken: gevaar is uitgesloten. Dat is niet het geval. Zet uw Kei in de kamer in uw huis waar u het vaakst verblijft. Gaat u eerst na welke kamer dat is, en zet u de Kei dan daar neer. Het moet een huisgenoot worden. Weest u bijvoorbeeld niet bang om de Kei naast uw provisiekast te zetten, of naast uw tv.
Anderzijds zijn er mensen die de Kei vóór hun televisietoestel zetten. Dat is ook niet goed. Sleept uw keien opzij.
Het kostenplaatje. Dat is het eerste waar de mensen aan denken, in deze crisistijd. Wel, de kosten zullen u enorm meevallen. Stel dat uzelf om zo’n kei moest uitgaan: een reis naar de Pyreneeën, een week zoeken naar een geschikte kei (en maar hopen dat u hem vindt!), en dan nog de reis terug naar huis. Dat wordt u allemaal bespaard door onze uitstekende service.
U belt eenvoudig 06-25163922, u krijgt een elegante telefoniste, die u uitlegt dat u voor een simpel bedrag van € 2649,- een Kei krijgt thuisgestuurd! Doen hoor!
VOOR EEN GEZOND VOLK: DE VERBETERDE HOOGEBOOM KEI!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten