vrijdag 5 juni 2009

We zullen zien of het wat heeft uitgemaakt

Helaas heeft de PVO van Geert Wilders gewonnen. Dat is jammer, maar het is niet anders. Hij heeft zijn meeste kiezers gehaald onder de ouder dan 50-jarige mannen, die roken. Ze zullen dus vanzelf snel uitsterven.
Hij zei tijdens het verhitte debat: jullie, CDA en PvdA, moeten direct opstappen, de biezen pakken, een ander baantje gaan zoeken. Dat is op basis van de uitkomsten al niet goed voor te stellen. De PVO zou, als het landelijke verkiezingen zouden zijn geweest, met een opkomst van bijvoorbeeld 80%, bijvoorbeeld 30 zetels in de Tweede Kamer hebben behaald. Met de rest (het CDA en de VVD) samen zouden ze geen meerderheid gehaald hebben. Die meerderheid zullen ze ook nooit halen, want de mensen weten wel: met de NSB kun je niet regeren.
Dus ze maken één keer een geweldige verkiezingsklap. Daarna is het over, dann sprengt es. We leven namelijk niet in de Weimar republiek in de jaren twintig en dertig van alweer de vorige eeuw. Toen lukte het Wilders’ grote voorbeeld, Adolf Hitler. We leven in de 21ste eeuw en in Nederland.
Ondertussen blijft de grote vraag: hoe moet je omgaan met de mensen die in Wilders geloven? Die denken dat wat hij zegt hout snijdt?
Ik zou zeggen: informeert u eens bij uw broers en zwagers. Zijn daar Wilders-aanhangers onder? Zo nee, gefeliciteerd. Zo ja, mijd ze in den vervolge. Ga ook niet met ze in discussie, want die verliest u, elke keer, omdat ze aankomen met een incident in Gouda of Rotterdam of Utrecht. Vreselijke schandalen, dat bent u met ze eens, maar uw eigen oplossingen gaan iets verder dan het schieten in de knieën van Marokkaanse pubertjes.
Dit was de laatste keer dat ik de naam Wilders heb genoemd.

3 opmerkingen:

 1. Van mij mag u die naam zo vaak noemen als nodig is. Met z'n knokploeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n Volendam is er dan nog trots op ook, dat ze de meeste Wilders-stemmers hebben. "Dit is een drop van harde werkers." Zou me niks verbazen als Volendam het blankste dorp van Nederland is. Willen ze graag zo houden. Bang dat ze straks niet meer naar Jantje Smit mogen luisteren, op straffe van steniging of zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Max,
  Ik zit me al enige tijd kwaad te maken over Wilders’ gedrag, want ik vind het een onbeschaafde hufter. Een etterbak.
  Neem dat debat op de avond van de Europese verkiezingen. Zoals hij de vier leden van het linkse tuig zat te ondervragen! Het heeft geen plaats om dat te doen, vind ik, en ik vind dan ook dat ze dat metéén hadden moeten zeggen: ‘Heer Wilders. Wie bent u dat u ons zo denkt te kunnen ondervragen!’
  Ik vind ook dat ze zijn beveiliging nu maar eens moeten afschaffen. Het gevreet uit de staatsruif moet maar eens over zijn.

  BeantwoordenVerwijderen