zaterdag 6 september 2008

Ons team

Camilla
Want de ladies gaan first. Camilla van der Voort doet bij ons de huishoudelijke zaken: koffie en thee zetten, koekjes rondbrengen, het legen van de vuilnismanden. Camilla schrijft over katten en over haar kanarie Cico.

Cindy
Wie onze site wel eens leest, kent natuurlijk de prachtige reisverslagen van onze Cindy Drongelaar. Of het nu Peru, Gambia of Canada is, Cindy is er geweest en heeft er over geschreven. Cindy doet ook de kruiswoordraadsels.

Carola
Carola Gravenmaker is het zonnetje binnen ons team. Zij lacht en lacht en lacht, de ganse dag door. Het is niet voor niets dat wij de afdeling humor aan haar hebben overgelaten! Carola schrijft ook haar unieke recepten. Vandaag bijvoorbeeld haar boerenpreitaart, een vorstelijke tractatie.

Co
Co Brandsma hoort tot de oprichters van onze site. In mei 2005 zei hij tegen Arne en Björn: ‘We moeten lawaai gaan maken!’ En lawaai maakt hij genoeg: hij laat het duidelijk merken als een stuk niet goed genoeg is of te kort of te lang. Een luid GODVERDIKKEME! is wel het minste dat je dan te horen krijgt. Co is onze politiek commentator.

Cecil
Zonder Cecil van Wonderen was het een stuk minder leuk, wat u, dames? Cecil schrijft over man-vrouwverhoudingen.

Charles
Charles Bladveld (die zichzelf eenvoudig ‘Sjarel’ noemt) zit altijd stilletjes in zijn hoekje, maar schrijft wel elke dag in zijn rubriek ‘Uitvindingen der Mensheid’. Geweldig, ga zo door, Charles.

Cas
Cas van der Leeden is onze technische man. Hij zorgt ervoor dat de computers niet crashen.

Chris
Dat ben ikzelf, Chris de Vrede. Sinds het begin bij de site. Ik schrijf over de wonderen van de techniek en de astronomie. En nu schrijf ik dus deze stukjes. Na de A en de B hebben we de C nu gehad. Morgen de D.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten